OVO SE ČULO DO BEOGRADA! Urlik Novaka Đokovića koji je zaledio Pariz (VIDEO)

Novosti online

29. 05. 2024. u 07:42

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedom protiv Francuza Pjera Iga Erbera rezultatom 6:4, 7:6 (7:3), 6:4 započeo je odbranu titule na Rolan Garosu.

ОВО СЕ ЧУЛО ДО БЕОГРАДА! Урлик Новака Ђоковића који је заледио Париз (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Meč je trajao dva i po sata, a Đoković je dobio i drugi međusobni duel.

Njegov naredni rival biće Španac Roberto Karbaljes Baena, koji na startu savladao Francuza Konstana Lestijena 6:3, 7:5, 4:6, 6:2.

Jedan od najzanimljivijih trenutaka meča bio je kada je Erber odigrao poen iz snova, a Đoković uspeo da ga nadmudri i osvoji taj poen. Nakon toga, Novak je burno reagovao, pokazujući koliko mu znači svaki osvojeni poen, što je rezultiralo stegnutom pesnicom i glasnim "Idemoooo" koje je odjeknulo Parizom.

Kada je reč o Đokoviću, njegova borba i srce šampiona su nešto što se ističe. Njegova odlučnost i upornost na terenu su inspiracija za sve ljubitelje tenisa širom sveta. Njegova sposobnost da se izbori sa teškim situacijama i da pruži svoj maksimum do poslednjeg poena čini ga jednim od najcenjenijih sportista današnjice.

Podsetimo, pobeda je omogućila Đokoviću da odbrani početnih 50 bodova na ATP listi, koje je osvojio pre godinu dana. Takođe, osvojio je i impresivnih 110.000 evra u pojačanom nagradnom fondu Rolan Garosa. Nole brani titulu u Parizu i sigurno ima veliki motiv da ponovi uspeh od prošle godine i osvoji prvi trofej u ovoj godini. Bez sumnje će prvi reket sveta dati i više od svog maksimuma.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

USKORO POČINJE STROGI POST: Posvećen je Svetim apostolima Petru i Pavlu, evo šta ne bi trebalo da jedemo