RAFAEL NADAL IZIGRAO CEO SVET! Organizatori Rolan Garosa besni na "bika sa Majorke"

Novosti online

29. 05. 2024. u 09:40

HOĆU, pa neću... I tako ukrug se vodila polemika Rafaela Nadal i čelnika Rolan Garosa.

РАФАЕЛ НАДАЛ ИЗИГРАО ЦЕО СВЕТ! Организатори Ролан Гароса бесни на бика са Мајорке

Foto: Profimedia

Bilo je sve spremno za oproštaj najvećeg koga je Rolan Garos zapamtio kada su u pitanju igrači na šljaci. Nadal je činio čuda u Parizu, osvojio 14 Rolan Garosa i hteli su u prestonici Francuske da naprave spektakl, ali...

– Sve smo imali spremno i dogovoreno za oproštaj – obelodanila je nekada najbolja teniserka sveta u intervjuu za „Amazon“. - Sve do trenutka kada je Rafa došao na Garos.

Već posle prvog treninga četrnaestostruki šampion je uvideo da je situacija sa njegovim telom mnogo bolja nego što je pretpostavljao i promenio je mišljenje. Tada je saopštio organizatorima da neće biti oproštaja.

Kada je Nadal izgubio meč prvog kola protiv Aleksandra Zvereva, Morezmo ga je na terenu ponovo pitala da li želi oproštaj, ali se on posle kraće razmene reči obratio publici. Tako je oproštajna ceremonija otpala, iako je pre početka turnira bila planirana, piše "Sportklub".

Ovo je još jedan dokaz da Rafa ne namerava da se povuče, da će igrati sve dok mu telo dozvoli. Posle poraza od Zvereva je rekao da će možda preskočiti Vimbldon i ostatak sezone na travi kako ne bi rizikovao novu povredu i sačuvao telo za Olimpijske igre na šljaci Rolan Garosa.

Na poslednjoj konferenciji za medije je istakao da ne zatvara vrata 2025, da će igrati i dogodine ako ne bude težih povreda. Da li je to samo varka za organizatore ili Nadal stvarno planira da igra saznaćemo tek sledeće godine...

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

USKORO POČINJE STROGI POST: Posvećen je Svetim apostolima Petru i Pavlu, evo šta ne bi trebalo da jedemo