"ĐOKOVIĆ MI JE PROMENIO ŽIVOT": Zaigrala posle devet meseci i pobedila, sada "napada" Sinerovu devojku

Novosti online

29. 05. 2024. u 13:14

Kanadska teniserka Bjanka Andresku posebno je istakla kao jednog od najzaslužnijih posle plasmana u drugo kolo Rolan Garosa, našeg tenisera Novaka Đokovića.

ЂОКОВИЋ МИ ЈЕ ПРОМЕНИО ЖИВОТ: Заиграла после девет месеци и победила, сада напада Синерову девојку

Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković idol je mnogima širom planete. Imao je Nole uticaj na živote puno ljudi, a kanadska teniserka Bjanka Andresku otkrila je da je i njoj krenulo od kada je uradila jednu stvar.

Nekadašnja šampionka Ju-Es opena se muči sa povredama, a pre pobede nad Sarom Soribes Tormonad je odsustvovala čak devet meseci.

Ali se sada vratila jača nego ikada i upisala trijumf u prvom kolu Rolan Garosa.

FOTO: Tanjug/AP

Prema sopstvenom priznanju, deo trijumfalnog povratka pripisuje čitanju knjige "Serviraj za pobedu" srpskog tenisera.

- Pročitala sam njegovu knjigu (Serviraj za pobedu) i ne jedem gluten zbog nje. Hvala mu na tome, ali i ne toliko, pošto je gluten tako dobar i nedostaje mi mnogo - rekla je Andresku.

Izbacila je gluten iz ishrane, iako sama kaže da joj jako fali, ali se nada da će imati prilike da priča sa Novakom, pa možda i krene njegovim stopama. 

- Promenio mi se život nabolje od tog trenutka. Nadam se da ću moći sa njim više da razgovaram o mentalnom zdravlju, da vidimo kakve ideje imamo i on i ja, pa možda započnemo nešto zajedno - rekla je Andresku.

Kanadska teniserka Bjanka Andresku se plasirala u drugo kolo Rolan Garosa, gde će je čekati Ana Kalinska, nova devojka Janika Sinera.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote