"NOVAK ŽELI OKO SEBE LJUDE KOJE VOLI": Francuski teniser veruje u Đokovićev uspeh

Novosti online

30. 05. 2024. u 12:59

Srpski teniser Novak Đoković i njegova forma ove sezone i dalje su tema u teniskim krugovima, pa i na Rolan Garosu.

НОВАК ЖЕЛИ ОКО СЕБЕ ЉУДЕ КОЈЕ ВОЛИ: Француски тенисер верује у Ђоковићев успех

FOTO: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta nema titulu od početka sezone, a u drugoj rundi na Rolan Garosu protvnik mu je Roberto Karbaljes Baena iz Španije.

Francuski teniser Luka Puj, koji je sada u ulozi stručnog konsultanta mečeva u Parizu, u izjavi za Evrosport je pokušao da odgovori na pitanje zašto je kod Novaka ove sezone došlo do potencijalnog pada motivacije.

Puj i Novak su igrali ranije na grend slemovima, mnogi se sećaju da ga je Novak pobedio u polufinalu Australijan opena 2019. godine.

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković je tada zabeležio maksimalnu pobedio sa 3:0, po setovima 6:0, 6:2, 6:2.

- Novak je bio igrač sa besprekornom disciplinom mnogo godina. Možemo da razumemo da u nekoj tački može malo da se zasiti, da je pomalo mentalno umoran posle svih tih napora od prošle sezone kada je bio blizu kalendarskog grend slema - rekao je Puj.

Ali Đoković koliko god da je umoran ne predaje se, ne odustaje, to je njegova mentalna snaga, po rečima francuskog tenisera.

- U nekom trenutku, Novak kaže sebi umoran sam od toga da su mi ljudi na leđima sve vreme. Želim da dođem do predaha i da razmislim kako da se okružim ljudima za budućnost. I ja takođe mislim da želi da bude okružen ljudima koje voli - rekao je Puj.

BONUIS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?