KRAJ ZA LAJOVIĆA NA ROLAN GAROSU: Srbin eliminisan posle velike borbe

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

30. 05. 2024. u 22:58

SRBIJA je ostala sa samo Novakom Đokovićem kao jedinim predstavnikom u muškoj konkurenciji na Rolan Garosu, pošto je Dušan Lajović izgubio u drugom kolu od Tejlora Frica sa 6:3, 3:6, 6:3, 6:4.

КРАЈ ЗА ЛАЈОВИЋА НА РОЛАН ГАРОСУ: Србин елиминисан после велике борбе

G.Šljivić

Nije uspeo 61. igrač planete da napravi iznenađenje, pa mu četvrto kolo koje je igrao u Parizu 2014. godine ostaje najbolji rezultat na ovom turniru.

Amerikanac je prvi set rešio u svoju korist tako što je u osmom gemu napravio brejk, što je bilo presudno za ishod uvodnog dela meča.

U drugom segmentu je Lajović protivniku oduzeo servis u četvrtom gemu. Tu prednost je uspeo da sačuva i poravna rezultat.

Treći set počeo je brejkom srpskog tenisera, ali je već u narednom gemu uzvratio 12. na ATP listi. Potom su igrači bili sigurni na servis sve do osmog gema kada je Fric napravio još jedan brejk i nakon toga bez problema dobio svoj servis gem za novo vođstvo.

Nije dobro četvrti deo meča počeo za Lajovića, Amerikanac mu je odmah oduzeo servis. Imao je Duci priliku da vrati izgubljeno u četvrtom gemu, no 26-godišnjak je uspeo da izvuče. Teniseri su do kraja seta bili sigurni kada su servirali, što je značilo da se momak iz San Dijega posle dva sata i 20 minuta plasirao u treće kolo.

On će u narednoj rundi igrati protiv pobednika meča Tanasi Kokinakis (Australija) - Đulio Cepijeri (Italija).

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!