ZAR JE TOLIKO BEZOBRAZAN? Novak Đoković otkrio šta ga je iznerviralo na Rolan Garosu

Novosti online

31. 05. 2024. u 09:24

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u trećem kolu Rolan Garosa protiv Italijana Lorenca Muzetija koji je u drugom kolu pobedio Francuza Gaela Monfisa 7:5, 6:1, 6:4.

ЗАР ЈЕ ТОЛИКО БЕЗОБРАЗАН? Новак Ђоковић открио шта га је изнервирало на Ролан Гаросу

FOTO: Tanjug/AP

Srbin je u četvrtak u drugom kolu pobedio Španca Roberta Karbaljesa Baenu 6:4, 6:1, 6:2, ali dosta prašine su podigla dešavanja na Filip Šatrijeu.

Naime, igrao se prvi set kada je Novak Đoković u jednom trenutku pri bitnom poenu izgubio živce. Jedan navijač iz prvog reda ga je provocirao, Srbin se požalio sudiji, a publika je počela da zviždi Srbinu.

- Viknuo je nekoliko puta tokom razmene, kada je Baena napravio drop-šot. Od početka meča je dobacivao, nekoliko puta. Bilo je to okej, podržavao je protivnika, ali je taj potez uticao na mene, spremao sam se da udarim lopticu, viknuo je. Sudija mi je objasnio da ne može da reaguje i ništa da dosudi - otkrio je Đoković.

Gospoda iz Francuske su još jednom pokazali svoje (ne)vaspitanje, ali tako ne da ne mogu da izbace Đokovića iz koloseka, već štaviše, mogu mu pomoći da dođe do trofeja.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO