"SMEŠNO MI JE KADA ĐOKOVIĆ TO KAŽE": Mekinro i Vilander imali jasnu poruku za Novaka

Александар Илић
Aleksandar Ilić

31. 05. 2024. u 22:00

NOVAK Đoković polako dostiže formu koja mu je prošle sezone donela Rolan Garos, a teniski eksperti Eurosporta Džon Mekinro i Mats Vilander analizirali su igru Srbina, istakavši da je ovo pravi Nole.

СМЕШНО МИ ЈЕ КАДА ЂОКОВИЋ ТО КАЖЕ: Мекинро и Виландер имали јасну поруку за Новака

Foto: Profimedia

Amerikanac Džon Mekinro govorio je o potrebi za trenerom kod srpskog asa. 

- Kada je to potrebno podigne na viši nivo svoju igru. Smešno mi je kada kaže da mu je potreban trener, neko ko će mu govoriti šta da radi. Niko ni u najluđim snovima nije mislio da će osvojiti 24 grend slem titula. Prva dva kola bila su dobra po njega. Videćemo kako će se postaviti kada krenu teži protivnici. Đoković izgleda dobro na terenu, rekao je Mekinro. 

Na njegove se reči nadovezao Mats Vilander. 

- Mislim da je mentalna strana igre za njega važna. Mora da napada rano u setovima. Nikada nismo govorili kako su dobri Rafael Nadal, Rodžer Federer i Novak Đoković na početku setova. Zbog činjenice da često prave brejkove na startu setova. Kada može da ostvari prednost, nema problema, pobediće većinu mečeva, poručio je Šveđanin. 

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković? 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura