"TAJ PORAZ ISCRPEO JE ĐOKOVIĆA": Boris Beker o padu forme i prijateljstvu sa Novakom

Александар Илић
Aleksandar Ilić

31. 05. 2024. u 20:00

NEKADAŠNjI trener Novaka Đokovića, Boris Beker govorio je o najboljem teniseru planete pred meč trećeg kola Rolan Garosa.

ТАЈ ПОРАЗ ИСЦРПЕО ЈЕ ЂОКОВИЋА: Борис Бекер о паду форме и пријатељству са Новаком

Foto AP

Nekadašnji trener srpskog asa sada radi kao teniski ekspert za poznatu televiziju Eurosport, a na početku razgovora istakao je veliko prijateljstvo sa Đokovićem. 

- Novak Đoković je moj blizak prijatelj. Želim mu sve najbolje. To je sve što mogu da kažem, započeo je Nemac izlaganje i dodao: 

- Trenutno se nalazi u interesantnom trenutku karijere, to je sigurno. Prošle sezone pobedio je tri od četiri grend slemova, osvojio ATP finale, ali mislim da ga je poraz u Dejvis kupu poremetio mnogo. Iscrpelo je dosta njegove "magije". 

Beker smatra da ove sezone Đoković nije prepoznatljiv. 

- Ove sezone nije isti. Nije našao formu u Melburnu. Nije iznenađenje što je izgubio od Janika Sinera. Očekivalo se da će podići formu u Majamiju ili u sezoni na šljaci. Rastanak sa Goranom Ivaniševišćem bio je iznenađenje, tajming je bio pogrešan. Meč u Monte Karlu protiv Kaspera Ruda, već tada nije izgledao isto kao ranije. Sigurno je da nije zaboravio da igra tenis. Igra samo velike turnire. Mislim da će vratiti svoju magiju nazad. Pobedio je u Parizu prošle godine, a uvek je dobro vratiti se na mesto gde si pobeđivao. Nikada ga ne bih potcenjivao. Osvojio je 24 grend slem trofeja, a svi vide da je Rolan Garos za Đokovića počeo. 

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TATA NIJE TU, NEĆE DOĆI: Udovica Nebojše Glogovca o najbolnijem trenutku nakon njegove smrti