"DEGRADIRAJU ŽENE DA NAPAKOSTE NOVAKU": Đoković ovako nešto nije do sada doživeo

Novosti online

31. 05. 2024. u 20:27

VELIKOM broju teniskih navijača i "eksperata" trn u oku i dalje je Novak Đoković koji pomera granice iz meseca u mesec, a "Tennis Channel" otišao je korak dalje u svojoj netrpeljivosti prema Noletu.

ДЕГРАДИРАЈУ ЖЕНЕ ДА НАПАКОСТЕ НОВАКУ: Ђоковић овако нешто није до сада доживео

FOTO: Tanjug/AP

Poslednja "ideja" je da Đoković ima identičan broj grend slem titula kao Margaret Kort, teniserka koja je igrala u periodu od 1960. do 1977. godine, pa da zbog toga još uvek nije takozvani "GOAT". 

Iako se recimo Majkl Džordan i Lebron Džejm ne porede sa Kejtlin Klark i Sabrinom Ionesku, Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo sa Ališom Leman i Aleksijom Puteljas, mrzitelji Novaka Đokovića odlučili su da Nole nije najbolji svih vremena u muškoj konkurenciji jer "juri" Margaret Kort... 

Upravo je spomenuto poređenja bila tema na društvenoj mreži "Iks", gde je nekadašnji teniser, Pol Meknami, ogorčen što je na "Tenis kanalu" rečeno da Novak juri Kortovu, a kao odgovor na objavu novinara Kristofera Džonsona:

- Tenis kanal nam govori da Đoković juri rekord Margaret Kort za najviše grend slem titula ikada "od strane ljudskog bića". Da li iko zna da li Novak razmišlja o tome da li juri rekord Kortove? Ili je ovo kreacija Tenis kanala - napisao je Džonson, na šta se nadovezao Meknami:

- Ako postoji jedna stvar koju Đoković ne radi, to je da juri Margaret Kort. On je stvorio svoju istoriju za sebe, što je muški tenis je l' da? Ovakva poređenja su besmislena i degradirajuća za rekorde žena u svim sportovima da budem iskren - napisao je čuveni dubl igrač.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura