NOVAK PROTIV ITALIJANA: Čelična motivacija za slem

Prvi reket sveta Novak Đoković večeras će protiv Italijana Lorenca Muzetija (30. nosilac) tražiti prolaz u osminu finala Rolan Garosa.

НОВАК ПРОТИВ ИТАЛИЈАНА: Челична мотивација за слем

Foto: Goran Čvorović

Meč između Đokovića i Muzetija se igra u noćnom terminu u 20.15 na Centralnom stadionu "Filip Šatrije".

Srbin i Italijan su do sada odigrali pet međusobnih mečeva, a odnos je 4:1 za Novaka. Đoković je slavio na Rolan Garosu 2021, u Dubaiju i pariskom "Bersiju" 2022, Muzeti je u Montekarlu bio bolji prošle godine, a Đoković, na istom mestu, ove.

Osvrćući se na do sada prikazano na ovogodišnjem Rolan Garosu, Đoković, odgovarajući na pitanje "Novosti" na konferenciji za medije, kaže:

- Naravno, volim da završavam mečeve u svoju korist u tri dobijena seta. Ima i momenata, kao u prva dva seta protiv Erbera, koji su bili neizvesni do poslednjeg udarca, i koji su isto važni kao deo grend-slem putovanja. Moja motivacija je zaista velika na grend slemovima, onakva kakvu želim da imam. Misli su mi već posle Australije bili na Rolan Garosu.

Imao je dan odmora, što mu je omogućilo da se osveži i da dobro prouči protivnika.

- Igra se svaka dva dana, što je dobro, to mi znači. Tu svežinu tražim i želim da održim za naredne mečeve koji će biti sve teži. Protivnici su sve bolji. Protiv Muzetija će verovatno biti dužih poena, dužih relija, gde će se trošiti više snage i moram da bude spreman na to – završio je Novak odgovor na naše pitanje.

Zadovoljan je načinom na koji je započeo turnir i najavljuje nove uspehe. Prvi sledeći očekujemo već večeras.   

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)