NIKADA EMOTIVNIJI NOVAK ĐOKOVIĆ! NJegova poruka na francuskom oduševila je navijače u Parizu

Александар Илић
Aleksandar Ilić

02. 06. 2024. u 03:17

Neverovatan meč odigrao je Novak Đoković protiv Lorenca Muzetija, a nakon preokreta i slavlja 3:2 u setovima Srbin je imao šta da kaže malobrojnim navijačima koji su nešto posle tri iza ponoći ostali na stadionu Filip Šatrije.

НИКАДА ЕМОТИВНИЈИ НОВАК ЂОКОВИЋ! Његова порука на француском одушевила је навијаче у Паризу

Tanjug/AP

Aleks Koreča bio je oduševljen podvigom Novaka Đokovića, te je malo promenio protokol. Rekao je Novaku da ga ništa neće pitati, pustiće ga da govori iz srca, a on je upravo to uradio. 

- Pričaću malo na francuskom, zaslužili ste to, rekao je Đoković navijačima i nastavio: Veliko poštovanje i čestitke Muzetiju. Šteta što je neko morao da izgubi. Izgubiti ovako kasno... Igrao je neverovatan meč. Bio je blizu da dobije meč. U drugom i trećem setu bio je bolji igrač na terenu. Igrao je kvalitetan meč, sa manje grešaka. Bio sam u velikom problemu. Hvala navijačima, dali ste mi energiju u četvrtom setu, postao sam drugačiji igrač zahvaljujući vašoj podršci. Neverovatno je da ste još ovde, meč je završen tri časa iza ponoći, zašto ova deca ne idu da spavaju? Zahvaljujem se iz dubine srca, ovo je možda najbolji meč koji sam odigrao ovde. Idite da spavate, moram i ja, a to sa ovim adrenalinom neće biti lako, emotivno je rekao Đoković. 

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ENGLESKA U VELIKOJ PANICI: Šta ćemo ako se Srbija sad povuče sa EURO 2024?!