ONA JE NJEGOVA NAJVEĆA PODRŠKA: Jelena Đoković kakvu još niste videli (VIDEO)

Novosti online

02. 06. 2024. u 10:05 >> 10:12

Meč između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija trajao je četiri i po sata, a Novak je uspeo da se plasira u četvrto kolo nakon što je pobedio rezultatom 3:2 (7:5, 6:7, 2:6, 6:3, 6:0).

ОНА ЈЕ ЊЕГОВА НАЈВЕЋА ПОДРШКА: Јелена Ђоковић какву још нисте видели (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Ovo je bio jedan od najdužih mečeva na turniru, a završen je u tri sata i sedam minuta posle ponoći - najkasnije ikada u Bulonjskoj šumi.

Tokom kompletnog meča najbolji svetski teniser je imao veliku podršku svojih navijača, a među njima se posebno isticala njegova supruga Jelena Đoković koja nije krila emocije prilikom svakog odigranog poena.

Baš posle tog poena, Novak se okrenuo ka svojoj supruzi Jeleni, stegao reket, pogledao je i tako joj poslao poruku koja mnogo toga govori. On je sinoć imao neverovatnu podršku svoje supruge, koja je iz "boksa" pomno pratila svaki poen. Bodrila je Jelena svog dragog kao nikada do sada, skakala je posle svakog dobrog poteza i ohrabrivala ga kada stvari nisu polazile za rukom.

Nakon meča, kamera je zabeležila izliv emocija Novakove supruge koja je skakala i vikala od radosti.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor