FRANCUZI SE POKLONILI SRPKINJI: Pariska publika aplauzom ispratila Olgu Danilović sa terena (VIDEO)

Novosti online

02. 06. 2024. u 13:30

Srpska teniserka, Olga Danilović završila je učešće na Rolan Garosu, pošto je u osmini finala izgubila od Markete Vondroušove sa 6:4, 6:2.

ФРАНЦУЗИ СЕ ПОКЛОНИЛИ СРПКИЊИ: Париска публика аплаузом испратила Олгу Даниловић са терена (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Svojom borbenošću srpska teniserka osvojila je srca publike na Rolan Garosu. Francuska publika uspela je da izmami osmeh Olgi Danilović nakon bolne eliminacije na Rolan Garosu.

Olga nije imala snage za novu senzaciju. Srpska teniserka nije uspela da se plasira u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je izgubila od Čehinje Markete Vondroušove sa 4:6, 2:6.

Tužna i razočarana bila je Olga nakon meča, ali francuska publika uspela je, bar na kratko, da joj popravi raspoloženje.

Olga je napravila neviđeno čudo na ovogodišnjem Rolan Garosu. Posle napornih kvalifikacija uspela je da dogura do osmine finala, što je njen najbolji rezultat na grend slemovima u karijeri. Sjajnim partijama, posebno u drugom i trećem kolu, osvojila je srca francuske publike, koja je na spektakularan način ispratila srpskinju.

Aplauzi i ovacije odjekivali su stadionom u momentu kada je Olga napuštala teren.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor