KARLOS ALKARAZ SE POKLONIO NAJVEĆEM IKADA! Evo zašto Novaku Đokoviću niko ništa ne može

Novosti online

03. 06. 2024. u 09:10

Srpski teniser Novak Đoković igraće danas od 16 sati meč osmine finala Rolan Garosa protiv Argentinca Fransiska Serundola.

КАРЛОС АЛКАРАЗ СЕ ПОКЛОНИО НАЈВЕЋЕМ ИКАДА! Ево зашто Новаку Ђоковићу нико ништа не може

Tanjug/AP

Nole "lovi" novi plasman u četvrtfinale, a tamo se već nalazi Karlos Alkaraz, gde će snage odmeriti sa Stefanosom Cicipasom. A dok ne dođe do susreta Španca i Grka, mladi teniser je hvalio Novaka Đokovića.

-  Novak je dobar na svakoj podlozi, ali ovde na šljaci on stvara veliki pritisak na rivala u svakom momentu. Svaka razmena ja na 100 odsto, i moraš da budeš na najboljem nivou. Za njega, to je normalno, ali za većinu igrača to je previše zahtevno - objasnio je Karlos Alkaraz.

Podsećanja radi, Đoković brani titulu na Rolan Garosu, pošto je prošle godine u finalu pobedio Norvežanina Kaspera Ruda 7:6 (7:1), 6:3, 7:5.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd