SABALENKA ZAGRMELA ZBOG ĐOKOVIĆA: Ono što je rekla na Rolan Garosu - zaprepastilo je sve

Novosti online

03. 06. 2024. u 15:50

Arina Sabalenka plasirala se u osminu finala Rolan Garosa pobedom nad Emom Navaro 2:0, a nakon tog susreta komentarisala je i raspored, koji je vrlo zahtevan za sve tenisere.

САБАЛЕНКА ЗАГРМЕЛА ЗБОГ ЂОКОВИЋА: Оно што је рекла на Ролан Гаросу - запрепастило је све

FOTO: Tanjug/AP

Sabalenka je upitana o rasporedu, s obzirom na to da je Novak Đoković nedavno završio meč protiv Lorenca Muzetija oko tri sata posle ponoći.

Beloruskinji se to uopšte nije svidelo.

 - Završila sam oko dva ujutru na jednom turniru nedavno. Teško je kada se završi tako kasno. Raspored nam je sje*an, ne znam koju drugu reč da iskoristim. Morate da napravite novi raspored (u tenisu). Meni lično je bilo okej, volela bih da sam završila ranije, da sam išla na večeru, da ne idem u krevet tako kasno. Kada se meni desilo (ovo što i Novaku sada), išla sam oko četiri u krevet i spavala do podne. Bilo mi je okej jer smo imali slobodan dan, pa sam imala vremena da se spremim. Ako me pitate šta bih više volela, više bih volela da igram u podne nego u ponoć - rekla je sportska zvezda Belorusije.

Sabalenka će u četvrtfinalu Rolan Garosa igrati sa pobednicom duela Varvara Gračeva - Mira Andrejeva.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ZAPAD U NEVERICI, RUSIJA ODUŠEVLJENA! Srpski navijači su uzeli bubanj, a onda... (VIDEO)