ENGLESKA LEGENDA NE MOŽE DA VERUJE: "Gledam Novaka Đokovića i - u šoku sam!"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

03. 06. 2024. u 22:19

Novak Đoković nastavlja odbranu titule na Rolan Garosu. Još jednu nestvarnu pobedu ostvario je srpski teniser – uprkos povredi! Savladao je prvi reket sveta Franciska Serundola sa 6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3.

ЕНГЛЕСКА ЛЕГЕНДА НЕ МОЖЕ ДА ВЕРУЈЕ: Гледам Новака Ђоковића и - у шоку сам!

FOTO: Eurosport/Warner Bros. Discovery

Neverovatni Novak Đoković je uprkos povredi sve ostavio bez reči, a nekadašnji britanski teniser Tim Henman nije štedeo pohvale na račun prvog tenisera planete. 

- Apsolutno je neverovatan. Očaravajuče je gledati ovakav nivo tenisa, uspevao je da izmisli neke udarce u važnim trenucima. Stojim ovde, skoro da sam u šoku. Opet, to je ono što on radi, pomislim "što se uopšte iznenađujem, više puta je to već uradio". Pronađe način da završi posao i zbog toga je jedan od najboljih svih vremena, neverovatna igra, i to posle impresivne pobede rundu pre toga, rekao je ekspert Eurosporta Tim Henman i dodao: 

- On ima 37 godina, tražio je pomoć fizioterapeuta u trećem setu zbog problema sa povredom kolena. Mučio se, to je uticalo na njega mentalno. Pao je dole, ali je uspeo da preokrene kada je osetio pravi trenutak. Ponovo je imao interakciju sa publikom, rekao je "potrebna mi je vaša pomoć" i dobio ju je. Gledajući spolja lako je biti u neverici. Bio je u zaostatku 2:1 u setovima, izgubio servis i bolela ga je noga. Ali mislim da u njegovom umu nije ni u jednom trenutku pomislio da je meč izgubljen. 

BONUS VIDEO: DOČEK ZA PAMĆENjE: Zajedničko  uživanje košarkaša Srbije i navijača

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)