TENISKI SVET U NEVERICI! Novak Đoković se oglasio usred noći i otkrio da li nastavlja Rolan Garos

Novosti online

04. 06. 2024. u 08:00

NOVAK Đoković je odigrao još jedan mitski meč, povređen, izranjavan, digao se sa konopaca i pokazao celom svetu ko je teniski GOAT.

ТЕНИСКИ СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Новак Ђоковић се огласио усред ноћи и открио да ли наставља Ролан Гарос

FOTO: Tanjug/AP

Naime, posle velike drame i meča u kojem je odigrano pet setova, Srbin je savladao Fransiska Serundola - 6:1, 5:7, 3:6, 7:5, 6:3, ali posle meča je ostavio teniski svet u neverici. 

Izjavom na konferenciji za medije je ostavio prostor i da se povuče sa Rolan Garosa, pa je nad Parizom ostalo da lebdi pitanje da li će Đoković biti spreman da se suprotstavi Norvežaninu Kasperu Rudu u četvrtfinalu.

- Poslednjih nedelja sam imao malo problema sa komforom, ali to nije uticalo na igru, igrao sam i sve je bilo okej do danas. Kasni finiš nije pomogao spavanju i bioritmu. Osetio sam se dobro ulazeći u meč, odigrao sam dobar prvi set, a u 3. gemu drugog seta sam se okliznuo, to je uticalo na koleno i počeo sam da osećam bol i tražio sam fizija i medicinski tajm-aut. Uspelo je da se sredi, ali me je uzdrmalo, dva seta nisam hteo da igram duge poene, nisam se osećao dobro da trčim, nisam znao da li da nastavim, dobio sam lekove i posle tri seta sam tražio još, to je bila maksimalna doza, 35-40 minuta je dejstvo, tada se poboljšalo, osetio sam manje limita u pokretu. Peti sat je bio bez bola. Efekti lekova neće dugo trajati, tako da ćemo obaviti testove i skener sutra, sa doktorom posle meča. Ima pozitivnih vesti, ali i briga. Videćemo sutra - istakao je tada Novak Đoković.

Međutim, kasnije se oglasio na svom Instagram nalogu najavljujući duel sa Kasperom Rudom u četvrtfinalu. Ova objava izazvala je niz spekulacija o tome da li je Novak dobio dobre vesti o povredi kolena.

Foto: Printskrin

 

Đoković je praktično najavio da će nastaviti svoj put na Rolan Garosu i nema sumnje da nas očekuje još jedan teniski klasik.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška