LOŠE VESTI SA ROLAN GAROSA! Novak Đoković otkazao trening i otišao u bolnicu

Novosti online

04. 06. 2024. u 10:18

SRBIJA strepi i nada se pozitivnim vestima sa Rolan Garosa, za sada...

ЛОШЕ ВЕСТИ СА РОЛАН ГАРОСА! Новак Ђоковић отказао тренинг и отишао у болницу

FOTO: Tanjug/AP

Šta sve znamo o povredi Novaka Đokovića!? Završio je meč u punom sjaju, kao da nema problem sa kolenom, pa je na konferenciji za medije ostavio prostor i da se ne pojavi u nastavku turnira, da bi objavom na društvenim mrežama opet ohrabrio sve navijače u Srbiji, ali i širom sveta. 

Znači, jutro je svanulo sa vedrim vestima sa Rolan Garosa, ali poslednje opet zabrinjavaju i te kako. Povreda kolena je neugodna i pitanje je koliko će Novak moći protiv Kaspera Ruda u četvrtfinalu. 

Trudiće se Nole da se oporavi koliko god da je moguće, a veliku ulogu u oporavku imaće i njegov fizioterapeut Miljan Amanović, prenosi "Sportal".

Ono što je sada jasno jeste da Nole danas neće biti na terenu. Njegovog imena nema ni u rasporedu treninga koje organizatori svakoga dana objavljuju i daju na uvid medijima. Pa će Đoković umesto na teren danas u bolnicu. Magnetna rezonanca je zakazana za ovaj utorak, koji će Nole provesti kod doktora, pa se nadamo lepšim vestima iz Pariza.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (2)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura