JEDVA DOČEKAO! Evo kako je najpoznatiji svetski Novakomrzac reagovao na povredu Đokovića i povlačenje Srbina sa Rolan Garosa

Novosti online

04. 06. 2024. u 18:01

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Povreda koju je doživeo - izazvala je reakciju i najvećeg "Novakomrsca".

ЈЕДВА ДОЧЕКАО! Ево како је најпознатији светски Новакомрзац реаговао на повреду Ђоковића и повлачење Србина са Ролан Гароса

Screenshot / Eurosport

Podsetimo, Đoković je u neverovatnom meču u pet setova pobdio Serundola, ali je tom prilikom doživeo povredu desnog kolena.

Nadali su se istinski ljubitelji tenisa, a naročito Noletovi navijači, da će on moći da u sredu igra protiv dvostrukog uzastopnog finaliste Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu, Kaspera Ruda, ali...

Novak Đoković je odlučio da se povuče sa Rolan Garosa zbog povrede, a time je prepustio i prvo mesto na ATP listi.

Nedugo zatim, američki novinar Ben Rotenberg, koji se "proslavio" upravo kritikovanjem srpskog asa, i to godinama, ovako je reagovao:


"Težak momenat, nema sumnje, ali, na putanji na kojoj se nalazio u 2024, Đoković ne bi još dugo zadržao mesto broj 1 na ATP listi - bez neke velike promene.

Đoković je 10. na ovogodišnjem rangiranju. Gubitak prvog mesta na ATP listi već dugo je bio u najavi", istakao je američki novinar.

Ako vas zanima Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (3)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)