"VIDIMO SE USKORO!" Novak Đoković se oglasio posle povlačenja sa Rolan Garosa, i to kako!

Novosti online

04. 06. 2024. u 18:06

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Nedugo nakon što je o tome obavestio organizatore, obavestio je i javnost, i to dirljivom objavom na društvenim mrežama.

ВИДИМО СЕ УСКОРО! Новак Ђоковић се огласио после повлачења са Ролан Гароса, и то како!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Đoković je u neverovatnom meču u pet setova pobdio Serundola, ali je tom prilikom doživeo povredu desnog kolena.

Nadali su se istinski ljubitelji tenisa, a naročito Noletovi navijači, da će on moći da u sredu igra protiv dvostrukog uzastopnog finaliste Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu, Kaspera Ruda, ali...

Novak Đoković je odlučio da se povuče sa Rolan Garosa zbog povrede, a time je prepustio i prvo mesto na ATP listi.

Nedugo zatim, Nole se oglasio na Instagramu:

- Veoma sam tužan što moram da saopštim da sam prinuđen da sam povučem sa Rolan Garosa. Igrao sam srcem i dao sve od sebe u jučerašnjem meču i, nažalost, zbog kidanja medijalnog meniskusa u desnom kolenu, moj tim i ja smo doneli tešku odluku, posle pažljivog razmatranja i konsultacija.

Želim sve najbolje igračima koji se nadmeću ove sedmice i iskreno se zahvaljujem neverovatnim navijačima za svu ljubav i kontinuiranu podršku.

Vidimo se uskoro.

S ljubavlju i zahvalnošću,

Nole".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Ako vas zanima Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (4)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)