"SVE GA JE STIGLO!" Aleks Koreča: Svima nam je žao zbog onoga što je Novak Đoković doživeo, ali...

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 06. 2024. u 19:38

NOVAK Đoković iznenadio je planetu povlačeći se sa Rolan Garosa, a nakon njegove odluke oglasio se i teniski ekspert TV Eurosport - Aleks Koreča.

СВЕ ГА ЈЕ СТИГЛО! Алекс Кореча: Свима нам је жао због онога што је Новак Ђоковић доживео, али...

FOTO: Tanjug/AP

- Šampion i svetski broj jedan. Veliki borac. Pokazivao je u prethodnim mečevima da je tu da igra. Dosta je propatio protiv Muzetija i Srundola, na neki način nije igrao mnogo mečeva pre turnira, sve je išlo kako treba za njega, rekao je Koreča pa potom govorio o uslovima na Rolan Garosu. 

- Teško je reći da li su uslovi drugačiji ove godine. Malo je nesrećno za Novaka što je sunce izašlo, te je bilo klizavo. Veoma mi je žao zbog njega, neću kriviti osobe koje održavaju teren, oni rade odličan posao, rekao je Koreča. 

Na njegove reči nadovezao se Tim Henman. 

- Narativ na koji nas je Novak Đoković navikao na drugim grend slemovima jeste da priča o povredi i nastavi da igra. Mislim da je ovo bilo predostrožnosti radi. Očekivao sam da se vrati nakon povrede kolena i zaigra u nastavku turnira. Zbog toga je sve ovo šok za mene. Međutim, pokidani meniskus je ozbiljna povreda i veliko razočarenje za Đokovića, rekao je Henman. 

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura