NOVAKOV HEJTER U PROBLEMU: Čuveni TV komentator tvrdio da Đoković glumi povredu, evo kako se sada pravda

Novosti online

05. 06. 2024. u 16:42

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Neki koji su tada tvrdili da glumi povredu, a javne su ličnosti, sada se izvinjavaju.

НОВАКОВ ХЕЈТЕР У ПРОБЛЕМУ: Чувени ТВ коментатор тврдио да Ђоковић глуми повреду, ево како се сада правда

Screenshot / Eurosport

Podsetimo, Đoković je u neverovatnom meču u pet setova pobedio Serundola, ali je tom prilikom doživeo povredu desnog kolena.

Nadali su se istinski ljubitelji tenisa, a naročito Noletovi navijači, da će on ove srede moći da igra protiv dvostrukog uzastopnog finaliste Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu Kaspera Ruda, ali...

Novak Đoković je odlučio da se povuče sa Rolan Garosa zbog povrede, a time je prepustio i prvo mesto na ATP listi. Štaviše, povreda je toliko ozbiljna da je, prema poslednjim informacijama, Đoković već operisan.

A dok je Nole preokretao rezultat protiv Argentinca, jedan od najpoznatijih TV komentatora najvećeg svetskog sportskog medija, ESPN-a, Luis Alfredo Alvarez koji za špansko govorno područje najčešće i izveštava sa tenisa (ali i ne samo sa tog sporta), govorio je da se radi o glumi jer, "kako bi neko ko je povređen mogao onako da se vraća u igru".

Sada, kada je postalo izvesno da je došlo do pucanja meniskusa, Alvarez, koji je već 20 godina na američkom ESPN-u, kaže:

- Priznajem da sam juče mislio da Đoković preteruje... Treba primetiti da je on sa tom vrstom povrede i dalje imao sposobnost, ali i sportski ponos, da se takmiči i pobedi Serundola. Brz oporavak - poručio je ovaj novinar na nekadašnjem Tviteru, sada društvenoj mreži "Iks", na kome ga prati skoro pola miliona ljudi.

Mnogima se svidelo ovo izvinjenje, ali čak i oni koji sa španskog govornog područja ne smatraju da je Rafael Nadal najbolji svih vremena, već srpski as, rešili su da pomenutom novinaru odbruse.

Najpopularniji odgovor glasio je:

- Zgroženi ste (Noletovim preokretom) i kao novinar i čovek, jer morate biti loš čovek da biste se uopšte bavili onakvim novinarstvom. Nole Vas je ismevao (u meču protiv Serundola) po ko zna koji put, i to toliko da ste morali da izađete u javnost i sada ovo kažete. Vi niste novinar, Vi ste si fan/hejter koji ima zvanje - poručila je jedna devojka, Gabi Arauho, Luisu Alfredu Alvarezu.

Ako vas zanima Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO