ĐOKOVIĆ NIJE OPERISAN?! Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Boža Maljković: Mi imamo drugačije informacije...

Novosti online

05. 06. 2024. u 14:38

Brojni mediji preneli su informaciju da je najbolji srpski teniser Novak Đoković danas operisan, međutim, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković tvrdi da su dobili informaciju da još uvek nije izvršen hirurški zahvat.

ЂОКОВИЋ НИЈЕ ОПЕРИСАН?! Председник Олимпијског комитета Србије Божа Маљковић: Ми имамо другачије информације...

Foto: Tanjug / Tanjug AP

Maljković je danas rekao medijima da oni imaju informaciju da Đoković još nije operisan.

 - Moj sin prati francusku štampu svaki dan, Francuzi su u vrlo ozbiljnim medijima napisali da je Novak Đoković operisan. Mi smo zvali strica, međutim, dobili smo informaciju da nije. Ne bih da spekulišem - rekao je predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković.

On je ponovo pohvalio Đokovića što je i pored povrede odigrao meč.

 - U svakom slučaju, Novaku svaka čast. U takvom stanju odigrati onakav meč. Mi bismo svi voleli da bude sa nama i predvodi olimpijski tim. To je divan čovek koji druge sportiste čini boljima. To je pokazao i u Tokiju - rekao je Maljković novinarima u Beogradu.

Brojni svetski mediji objavili su ranije danas da je Đoković operisao koleno kako bi bio spreman za Igre u Parizu, dok su neki samo preneli da će operacija biti obavljena u toku dana.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (1)

SRBI PEVALI, A ONDA... Onda su naišli Danci i desilo se - ovo! (VIDEO)