NOVAK ĐOKOVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE! Evo kako stoji situacija sa Olimpijskim igrama

Novosti online

06. 06. 2024. u 09:53

Najveći teniser na svetu Novak Đoković nije dugo čekao da napusti sportsku kliniku u kojoj je operisan posle povrede meniskusa desnog kolena.

НОВАК ЂОКОВИЋ ИЗАШАО ИЗ БОЛНИЦЕ! Ево како стоји ситуација са Олимпијским играма

Foto: Profimedia

Zahvat je urađen u sredu po podne, a kako "Sportklub" prenosi, srpski as je odmah napustio "Ramsay Santé u Parizu gde je i operisan.

Ekspresno je doneta odluka da Đoković bude operisan kako bi se održala šansa da na istom mestu za manje od dva meseca krene po olimpijsko zlato.

Za Vimbldon tek treba da se vidi. Prognozira se oporavak u trajanju od tri nedelje, pa bi to značilo da bi Novak put Londona išao bez pripreme. Dakle, iz ove perspektive teško zamisliv scenario.

"Sportklub" dodaje da je tokom artroskopije utvrđeno da povreda nije ozbiljnije prirode, te je sada sve otvoreno na putu ka oporavku, a na vreme za 26. jul kada startuju Olimpijske igre.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!