ČETVORKA SANJA PRVI GAROS: Spektalkularna muška polufinala u Parizu u prvom planu Siner-Alkaraz

S. R.

06. 06. 2024. u 17:30

ČETVORKA sanja prvi Rolan Garos u karijeri. Niko od preostalih tenisera nije trijumfovao u prestonici Francuske, a samo je jedan bio na korak do trofeja u Bulonjskoj šumi. Kasper Rud, prošlogodišnji finalista za ponavljanje uspeha igraće protiv trostrukog uzastopnog polufinaslte Aleksandera Zvereva. Međutim, duel od kojeg polazi voda na usta svim ljubiteljima belog sporta, između Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, jeste u prvom planu.

ЧЕТВОРКА САЊА ПРВИ ГАРОС: Спекталкуларна мушка полуфинала у Паризу у првом плану Синер-Алкараз

FOTO: Tanjug/AP

- Sve što radi na terenu je neverovatno. Način na koji se kreće, udara lopticu, tera vas da budete na maksimumu tokom svakog poena. On je trenutno najteži rival. Međutim, obožavam takve mečeve, spreman za izazov, biće to velika bitka - sipao je komplimente Alkaraz.

Novi svetski broj jedan Janik Siner prezadovoljan je dosadašnjim uspehom na Garosu.

- Došao sam u Pariz sa velikim sumnjama u svoje fizičko stanje. Ipak, svakim danom sam bivao sve bolji i to je bio i cilj. Presrećan sam što sam stigao u polufinale - naglasio je Italijan.

Biće to već deveti međusobni duel Sinera i Alkaraza, međutim, tek drugi na grend slemovima. Prethodni, u četvrtfinalu Ju-Es opena 2022, rešen je tek posle pet setova, ali pet sati i pet minuta u korist Španca. 

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška