ŠPANAC BESAN NA RAFU! "Nije fer, nije pravedno! Ja sam to zaslužio, ne Nadal, ali..."

A. I.

06. 06. 2024. u 18:11

DOK španski teniser Rafael Nadal pokušava da se vrati u staru formu, a njegov kolega iz reprezentacije podigao je glas zbog "bika sa Majorke".

ШПАНАЦ БЕСАН НА РАФУ! Није фер, није праведно! Ја сам то заслужио, не Надал, али...

FOTO: Tanjug/AP

Iako je sve izvesnije da Rafael Nadal neće skoro da zaigra u staroj formi, očekuje se da nastupi za Španiju na Olimpijskim igrama, a njegov saigrač teško se miri sa tom odlukom. 

Rafael Nadal je trenutno 262. mestu ATP liste, ali ima "zaštićeni renking", te ima preče pravo nastupa na Olimpijskim igrama, a to nije pravo Pedru Martinezu

Martinez se trenutno nalazi na 48. mestu na ATP listi, tačno je na granici, ali, projektovani ranking Nadala stavlja odmah iza Karlosa Alkaraza i Alehandra Davidoviča Fokine, međutim, on nije i jedini Španac koji će zbog njega ići na Olimpijske igre.

- U ovom slučaju, projektovani ranking je nepravda, jer od nas nije propustio Olimpijske igre zbog povrede, bez obzira na to što se radi o Rafi, koga bismo svi hteli da vidimo u Parizu, čak i ja kao fan. Ne vidim to kao nešto pravedno. Kao... Ako se sada povredim, za četiri godine iskoristim zaštićeni ranking na igrama u Los Anđelesu - kaže Martinez, koji nastavlja.

- Mislim da zaslužujem da idem na Olimpijske igre ove godine, a da ne odem zbog ovakve situacije, mislim da nije fer. Ali, ne mogu da kontrolišem to i to je to.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura