CRNE SLUTNJE ZA ĐOKOVIĆA! Legendarni Amerikanac: Imao sam sličnu povredu i...

Novosti online

07. 06. 2024. u 10:36

Nekada legendarni teniser Endi Rodik govorio je o nedavnoj povredi i operaciji Novaka Đokovića.

ЦРНЕ СЛУТЊЕ ЗА ЂОКОВИЋА! Легендарни Американац: Имао сам сличну повреду и...

Foto: Profimedia

Tom prilikom on je Noletovo stanje uporedio sa sopstvenim pred kraj karijere. Rodik smatra da Srbin sasvim sigurno propušta Vimbldon i Olimpijske igre.

- Operisan je i mnogo će zavisiti od toga koliko je kidanje meniskusa jako. Kada sam imao 17 godina, pocepao sam meniskus, očigledno je to mlađe telo, i igrao sam se na njemu četiri-pet meseci. Uradio sam to ponovo pre nekoliko meseci i samo sam se odmorio, ali razlika je u tome što ne moram da igram Vimbldon za mesec dana. Ova operacija, barem na osnovu svake vrste koju sam video, uključujući i moju, stavlja Olimpijske igre van i Vimbldon ozbiljno ugrožava. Ne radi se samo o tome da kažem da je moje koleno u redu za mesec dana jer moraš da treniraš, a posebno Novak - rekao je Rodik.

Čuveni teniser smatra da Noletu nisu dovedeni u pitanje samo Vimbldon i Olimpijske igre...

- Kladite se protiv velikana na sopstvenu odgovornost, ali kada neko ima 37 godina i počne da operiše kolena, to je problem. Pocepani meniskus u kolenu nije velika stvar kada imate 24, 25, 26 godina, ali vreme za ovo je sr***e. To je najkraće vreme u godini za preokret. Rekao bih da je trava njegova najbolja podloga trenutno i najgora podloga za momke protiv kojih igra. Ako se povuče za dve nedelje, to je loše. To takođe dovodi u opasnost Ju-Es open i on bi mogao samo da završi ovu sezonu i da ima još jedan pomak sledeće godine - dodaje Rodik.

Amerikanac je takođe odbacio teoriju da Đoković treba da osvoji zlatnu olimpijsku medalju da bi upotpunio svoje nasleđe.

- Video sam argument koji kaže da ako ne osvoji zlatnu olimpijsku medalju, to menja sve. Ne, nije. To je jedan turnir svake četiri godine na slučajnom mestu koje je uglavljeno u sezoni. To jednostavno nije isto za tenisere (kao i za druge sportiste). Da se ​​teniseri pretvaraju da je isto kao i bilo koji drugi olimpijski sportista koji takođe može imati posao u "Home Depot"-u je luda priča. Možda je to važno za Novaka, ali Olimpijada ne znači isto za tenisere kao za druge sportiste - zaključio je Rodik.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?