NOVAK PADA NA TREĆE MESTO? Meč Sinera i Alkaraza presudan za Đokovića

Novosti online

07. 06. 2024. u 15:01

Srpski teniser Novak Đoković je šokirao navijače kada je obznanio da neće moći da brani titulu na Rolan Garosu zbog problema sa kolenom.

НОВАК ПАДА НА ТРЕЋЕ МЕСТО? Меч Синера и Алкараза пресудан за Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Nakon uspešne operacije meniskusa, Nole se sada fokusira na oporavak od povrede, koji će trajati oko tri nedelje. Povlačenje sa turnira znači da će Đoković izgubiti prvo mesto na ATP listi, koje će preuzeti mladi Italijan Janik Siner.

Umesto da se takmiči na Vimbldonu, Đoković će pauzirati kako bi bio u top formi za Olimpijske igre u Parizu, koje počinju 26. jula. Ova odluka je izazvala različite reakcije, ali je jasno da je Đokovićev glavni fokus trenutno na oporavku i pripremama za jedan od najvećih sportskih događaja.

Foto: Profimedia

Odsustvo Novaka Đokovića sa Rolan Garosa otvara vrata za nova iznenađenja. Očekuje nas uzbudljiv polufinalni meč između Janika Sinera i Karlosa Alkaraza, a ishod ovog duela mogao bi da ima značajan uticaj na tenisku rang-listu.

Ukoliko Siner osvoji turnir, Đoković će zauzeti drugo mesto, dok bi pobeda Alkaraza značila da srpski teniser pada na treću poziciju.

Teniski svet će biti fokusiran na spektakularni meč između Janika Sinera i Karlosa Alkaraza na Rolan Garosu. Ovaj duel će biti od velikog interesa i za navijače Đokovića, ali i sve ljubitelje tenisa širom sveta. 

Novak Đoković i dalje ostaje centralna figura u teniskom svetu, čak i kada je van terena. Svi će sa nestrpljenjem pratiti njegov oporavak i povratak na teniski teren.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (1)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)