"BRATE, SAMO DA TI JAVIM..." Nezapamćen potez Novaka Đokovića na Rolan Garosu

Novosti online

07. 06. 2024. u 21:33

NOVAK Đoković se povukao sa Rolan Garosa, a Kasper Rud je otkrio detalj koji do danas nije bio poznat.

БРАТЕ, САМО ДА ТИ ЈАВИМ... Незапамћен потез Новака Ђоковића на Ролан Гаросу

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković je želeo da Kasperu Rudu prvom javi da se povlači sa Rolan Garosa, čime je pokazao da je fer-plej kod njega na prvom mestu.

Pokidao je Đoković meniskus kolena, Fransiska Serundola je pobedio nakon korišćenja tableta protiv bolova, a već naredni meč protiv Ruda odlučio je da preda i dan kasnije ode na operaciju. 

Sada otkriveno da je prvo Norvežaninu javio da će se definitivno povući.

- Poslao mi je poruku da neće igrati, poželeo mi je sreću... Novak je veliki uzor i svima posveti vreme. Pročitao sam posle da je bio na operaciji i nadam se da će se uskoro vratiti, rekao je Kasper Rud tokom razgovora sa Matsom Vilanderom na "Eurosportu", još jednom pokazavši koliko je Nole dostupan svojim kolegama.

Njih dvojica su inače dobri prijatelji, pozdravljali su se već na Rolan Garosu u teretani što su zabeležile kamere, a do sada su već odigrali šest mečeva. Pet je dobio Đoković, od čega je jedno i finale Rolan Garosa prošle sezone. Nole je pobeđivao po dva puta u Rimu i na završnom mastersu u Torinu, dok je Norvežaninu pripala do sada jedina pobeda u polufinalu Monte Karla pre nekoliko sedmica.

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura