ĐOKOVIĆ IZNENADIO MNOGE! Evo šta je operisani Novak radio dok je trajalo finale Rolan Garosa (FOTO)

Novosti online

09. 06. 2024. u 17:37

Karlos Alkaraz i Aleksandar Zverev su se sastali u u finalu Rolan Garosa, a tu borbu za grend slem titulu nije želeo da propusti ni Novak Đoković.

ЂОКОВИЋ ИЗНЕНАДИО МНОГЕ! Ево шта је оперисани Новак радио док је трајало финале Ролан Гароса (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Nole, koji je nedavno operisao meniskus desnog kolena, zbog povrede koju je upravo na pariskom grend slemu doživeo, pa je morao da odustane od četvrtfinala protiv Kaspera Ruda, obelodanio je zanimljivu fotografiju.

Na društvenim mrežama je objavio kako gleda finale Rolan Garosa Zverev - Alkaraz, i to u, kako ističe, "sjajnom društvu", sa mališanima:

Foto: Printskrin Instagram/djokernole

Inače, rezultat u finalu u trenutku kada je Đoković objavio ovu fotografiju bio je 1:1 u setovima, a Alkaraz je upravo bio ispustio brejk prednosti u trećoj deonici.

Ako vas tenis zanima, a naročito šta u njemu radi Novak Đokovićpratite sve o tome na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)