OVAKAV ODGOVOR NIKO NIJE OČEKIVAO! Diretorka Rolan Garosa Ameli Moresmo o dva kobna detalja zbog kojih se Novak Đoković povredio

Povreda Novaka Đokovića na Rolan Garosu bila je tema na konferenciji za medije na kojoj je učestvovala direktorka turnira Ameli Moresmo.

ОВАКАВ ОДГОВОР НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО! Диреторка Ролан Гароса Амели Моресмо о два кобна детаља због којих се Новак Ђоковић повредио

FOTO: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Novinari su je pitali da li bi, znajući šta se dogodilo, sada promenila odluku o ubacivanju meča Dimitrov – Berg pre duelaĐoković – Muzeti?

Podsetimo, zbog nastavka zaostalog meča prethodnog dana zbog kiše, Srbin i Italijan su svoj dvoboj u 4. kolu završili praktično u zoru, što je kasnije uticalo na svežinu Đokovića u nastavku turnira.

- Znate šta? Neću ni da odgovorim na ovo pitanje. Uvek je lako pričati kada se sve završi. Kiša je padala ceo dan, svaki dan zapravo. Stvari ne funkcionišu tako – odgovorila je Moresmo.

Na konstataciju da je Novak Đoković rekao da misli da je povredu kolena prouzrokovala podloga, i na pitanje da li će ubuduće dozvoliti u ekstremnim vremenskim uslovima da se teren češće čisti, kao i da li je o tome razgovarala sa osobljem koje održava šljaku, direktorka pariskog grend slema je poručila:

- Koliko ja razumem, ne zavisi sve samo od zahteva igrača. Možda je to i odluka sudije. Takođe, mislim da je supervizor grend slema bio na terenu tog dana. Takođe je doneo odluku da se teren ne čisti. Ovakve odluke se donose na terenu sa osobama koji mogu da procene da li je to moguće ili ne. Videli ste, dakle, šta se dogodilo tog dana i koja je odluka doneta.

Ako vas zanima Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (1)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)