KATASTROFALNE VESTI! Oglasio se doktor koji je operisao Novaka Đokovića! Rastužio je Srbiju

Novosti online

10. 06. 2024. u 14:45

Novak Đoković će propustiti Vimbldon zbog povrede kolena, bar tako tvrdi doktor Antoan Žerometa, koji je i operisao najboljeg igrača u istoriji ovog sporta.

КАТАСТРОФАЛНЕ ВЕСТИ! Огласио се доктор који је оперисао Новака Ђоковића! Растужио је Србију

FOTO: Tanjug/AP

Prema njegovim rečima, male su šanse da se potpuno oporavi za samo tri nedelje, rekao je doktor za renomirani "Ekip".

Inače, Novak Đoković nije zvanično objavio da propušta Vimbldon, ali očekuje se u narednim danima da Srbin otkaže takmičenje na Ostrvu.

Podsećanja radi, Novak je operisao meniskus, a on se prilično često povređuje kod sportista. Težina iste, bol i period oporavka su različiti od osobe do osobe, ali je evidentno da je potrebno da prođe malo više vremena ne bi li se sve regenirasalo kako treba.  

A tu su i Olimpijske igre, poslednji veliki cilj Novaka Đokovića, pa se treba vratiti u Pariz spreman za napad na najsjajnije odličje. 

Iako doktor Antan Žerometa, koji je izveo artroskopiju na Noletovom desnom kolenu, nije u potpunosti odbacio mogućnost da Srbin zaigra na vimbldonskom turniru koji počinje 1. jula, on u izjavi za "Ekip" ističe da će "teško Đoković biti 100% spreman za tri sedmice".

Ako vas zanima Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

 Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (5)

SRPSKI FUDBALERI OVAJ VELIKI HIT SLUŠALI U SVLAČIONICI: Pevačica se odmah oglasila - Svim srcem uz naše momke (FOTO)