CEO SVET ZATEČEN! Ono što je Novak Đoković uradio u Parizu šokiralo i najveće stručnjake

Novosti online

11. 06. 2024. u 08:22

NOVAK Đoković se povredio na Rolan Garosu, operisao u Parizu i sada kreće trka sa vremenom da bude spreman za Olimpijske igre.

ЦЕО СВЕТ ЗАТЕЧЕН! Оно што је Новак Ђоковић урадио у Паризу шокирало и највеће стручњаке

FOTO: Tanjug/AP

Svaki dan dolaze nove informacije. Juče je doktor koji je operisao Srbina Antoan Žermote rekao da su male šanse, skoro pa nikakve, da gledamo Đokovića na Vimbldonu. 

Ali ono što je uradio Novak na Rolan Garosu, i sa pocepanim meniskusom dobio rivala, šokiralo je i jednog od najpriznatijih doktora u svetu medicine. 

- On je prava sila prirode, jer s obzirom na prirodu povrede, ono što je uradio je izvanredno. Čak 99 posto ljudi bi verovatno završilo odmah u urgentnom centru sa ‘zaključanim’ kolenom. To je mehanička blokada, a realnost je da je jedino operacija popravlja. To dovodi u pitanje nepoštene kritike prema njemu i tumačenja onih koji kažu da to nije prava povreda - rekao je Žermote.

Podsećanja radi, odmah je Novak Đoković u Parizu u klinici Ramze Sante odradio operaciju. To je učinio na preporuku Nikole Karabatića, legendarnog rukometaša i sada kreće trka sa vremenom za srpskog tenisera...

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!