''ŠTA IH KOŠTA DA SAČEKAJU JOŠ GODINU DANA?'' Rečenica koja može samo da ohrabri ljubitelje Rafaela Nadala

Filip Milošević

16. 06. 2024. u 13:20

Rafael Nadal je dao intervjuu za „Lekip“, gde je pričao o Rolan Garosu ove godine, zbog čega nije želeo da se ljudi u Parizu oproste od njega, kao i da misli da mu ovo najverovatnije neće biti poslednja godina u profesionalnom tenisu.

ШТА ИХ КОШТА ДА САЧЕКАЈУ ЈОШ ГОДИНУ ДАНА? Реченица која може само да охрабри љубитеље Рафаела Надала

Foto: Profimedia

– Prvo sam pre turnira to prihvatio, ali sam onda shvatio da bi to značilo da više neću da igram, a nije bilo tako. Nisam to želeo. Uostalom, ništa ne košta turnir da sačeka još jednu godinu. Ako se u međuvremenu penzionišem, doći ću tako.

Sada je zadovoljan što nije tako uradio, jer se oseća sve bolje i ambicije rastu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Poslednjih nedelja se situacija popravlja i želim da probam još više. Ponovo otkrivam zadovoljstvo igranja tenisa. Ponovo uživam. Želim sebi da dam šansu da vidim koliko mogu. Hoću da vidim kako se osećam posle Olimpijskih igara pa ću odlučiti kako i šta dalje. Dugo govorim da bi ovo mogla da mi bude poslednja godina ali više nisam siguran. Niko ne zna šta će se dešavati u budućnosti.

Njegova sprema nije idealna, ali se mnogo bolje oseća nego u prethodne dve godine.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Još uvek je loše, ali ne tako loše kao u 2023. Poslednje dve godine su zaista teške, teško mi je pala povreda u Australiji. Zbog nje je moj oporavak mnogo kasnio, jer dugo nisam mogao da treniram. Na treninzima na Rolan Garosu i u meču protiv Zvereva najbolje sam se osećao u poslednje dve godine.

BONUS VIDEO: "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)