OVO SE ČEKALO: Srpska teniserka napredovala tri krupna koraka na VTA listi

Novosti online

17. 06. 2024. u 13:36

NAJBOLjE rangirana srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za tri pozicije na najnovijoj WTA listi, koja je objavljena danas. Olga Danilović trenutno zauzima 104. mesto na WTA listi sa 698 bodova. Drugorangirana srpska teniserka Natalija Stevanović nazadovala je za pet mesta i trenutno je 191. igračica sveta. Ona je sakupila 389 poena. Dejana Radanović je 248. teniserka sveta sa 291 bodom.

ОВО СЕ ЧЕКАЛО: Српска тенисерка напредовала три крупна корака на ВТА листи

FOTO: Tanjug/AP

 Poljakinja Iga Švjontek se i dalje ubedljivo nalazi na prvom mestu WTA liste sa 11.695 bodova, dok je Amerikanka Koko Gof druga teniserka sveta sa 7.988 bodova. Beloruskinja Arina Sabelenka je na trećoj poziciji sa 7.788 poena.

Potom slede Kazahstanka Elena Ribakina, Amerikanka Džesika Pegula, Čehinja Marketa Vondrušova, Italijanka Jasmin Paolini, Kineskinja Ćinven Dženg, Grkinja Marija Sakari i Uns Džabir iz Tunisa.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška