ŠOK ZA ŠOKOM: Novak Đoković ne može da veruje šta mu se sve dešava

Novosti online

18. 06. 2024. u 10:27

NIJE ovo definitivno godina Novaka Đokovića.

ШОК ЗА ШОКОМ: Новак Ђоковић не може да верује шта му се све дешава

FOTO: Tanjug/AP

Krenulo je sve nekako porazom za Srbiju na Junajted kupu u Australiji, a onda i eliminacijom sa prvog grend slema u sezoni od Janika Sinera u Melburnu. Nije se Đoković proslavio ni na narednim manjim turnirima. 

Sve u cilju pripreme za Rolan Garos, a onda i Vimbldon, pa Olimpijske igre kao konačni i najveći cilj. I novi šok za Novaka, povreda u Parizu, koja remeti totalno pripreme za Olimpijske igre, ali i preskakanje Vimbldona, iako pojedinci tvrde da će se pojaviti na Ostrvu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

I dok iščekujemo šta će se desiti i da li će Đoković biti potpuno spreman za Olimpijske igre, stižu nove loše vesti za Srbina. 

Naime, u toku je deo sezone na travnatoj podlozi, a trenutno traju turniri u Haleu i Kvinsu. ATP je ova takmičenja iskoristio da isproba nova pravila, a ona se tiču ograničenja vremena između poena. Odbrojavanje sada počinje onog trenutka kada se završi poen, umesto kada sudija saopšti rezultat.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ovu promenu bi posebno mogao da oseti Novak Đoković, kome je oduvek trebalo nešto više vremena da servira, pa nije isključeno da se spomenuto pravilo isprobava samo kako bi se naš teniser sabotirao.

ATP ne odustaje od rušenja Đokovića i kada ne igra pronalaze rešenje kako da mu otežaju život na terenu. 

BONUS VIDEO: ORE SE ULICE GELZENKIRHENA: Navijači Srbije skandiraju o Kosovu i  Rusiji  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

O OVOME SE NE PRIČA: Rođak Luke Modrića bio major u Krajini - Jovo svedočio u Hagu protiv Gotovine (FOTO)