RUBLJOV OPET ŠOKIRAO SVE(T): Šta radi ovaj Rus - nikome nije jasno

Novosti online

18. 06. 2024. u 13:44

Dok se Novak Đoković priprema za povratak na teren, Andrej Rubljov je ponovo razočarao svoje pristalice.

РУБЉОВ ОПЕТ ШОКИРАО СВЕ(Т): Шта ради овај Рус - никоме није јасно

FOTO: Tanjug/AP

Na turnir u Haleu, u Nemačkoj, ruski teniser je došao kao šesti na ATP listi, a četvrti nosilac, no ni do osmine finala nije stigao.


Izgubio je od 53. tenisera sveta, Amerikanca Markosa Đirona, koji je pobedio sa 6:4, 7:6 (5).

Naravno... i ovoga puta je Rubljov sve "začinio" izlivom besa:


Otkako je zbog divljanja (prema linijskom sudiji, u polufinalnom meču sa Bublikom) izbačen sa turnira u Dubaiju, Rubljov je više puta šokirao svoje pristalice.


Rus je ostvario samo jednu pobedu u Indijan Velsu, potom odmah ispadao sa mastersa u Majamiju, Monte Karlu, te sa turnira iz serije 500 u Barseloni, da bi nakon takve očajne serije došao na madridski masters - i osvojio titulu, "usput" pobedivši Karlosa Alkaraza, te potom Tejlora Frica i, u finalu, Ože-Alijasima.


Ali titula mu nije bila zalet za seriju uspeha. 

U Rimu je ostvario pobedu (baš nad Đironom, i to u tri seta), pre nego što ga je 109. sa ATP liste Aleksandr Miler izbacio, potom je izgubio u trećem kolu Rolan Garosa od 35. tenisera sveta, Italijana Arnaldija, i to u tri seta, a sada je priredio novi teniski šok.

Kad igra Novak Đoković?

To je još uvek veliko pitanje. Imajući u vidu da je Nole nedavno operisao koleno, ali i šokirao svet kakve treninge sprovodi samo devet dana posle hirurškog zahvata, i on, i ljubitelji tenisa se pitaju - kada je pravi trenutak za povratak? Da li je Vimbldon, koji počinje 1. jula, prosto - prerano? Da li će za Olimpijske igre (počinju 26. jula) biti dovoljno spreman?

U svakom slučaju, pratite i dalje sve vesti o Novaku i tenisu na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRUGAČIJE I NIJE MOGLO: Nikola Jokić napravio incident na okupljanju košarkaša Srbije