OVO SU SVI ČEKALI: Vest koja će sigurno obradovati i Novaka Đokovića

Novosti online

20. 06. 2024. u 07:30 >> 09:08

Trenutno peti teniser sveta Danil Medvedev doživeo je iznenađujući poraz od Džidžena Džanga u drugom kolu Halea sa rezultatom 1:2, po setovima 3:6, 6:2, 6:7.

ОВО СУ СВИ ЧЕКАЛИ: Вест која ће сигурно обрадовати и Новака Ђоковића

FOTO: Tanjug/AP

Medvedev nije uspeo da odbrani četvrtfinale ovog turnira iz prošle sezone, pa će od ponedeljka izgubiti značajan broj bodova, što ide u prilogu najboljem u istoriji Novaku Đokoviću koji trenutno na trećem mestu ima 1.875 poena više od ruskog asa.

Nakon pobede nad Medvedevom, Džidžen Džang će se u narednoj rundi suočiti sa Kristoferom Jubenksom iz Sjedinjenih Američkih Država. Ovo će biti izuzetno zanimljiv meč za sve ljubitelje tenisa, imajući u vidu neizvesnost koju je Džang pokazao u meču protiv Medvedeva.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

FOTO: Tanjug/AP

Nakon ovog iznenađujućeg poraza, teniski svet sigurno će biti pun komentara i spekulacija o tome šta je dovelo do poraza petog tenisera sveta. Mnogi će biti zainteresovani da čuju i reakciju Danila Medvedeva na ovaj meč, kao i njegova očekivanja za naredne turnire.

Iako je poraz od Džanga iznenadio mnoge, teniski svet će sigurno sa nestrpljenjem očekivati naredne mečeve i pratiti dalji razvoj događaja na turniru u Haleu. Ova neizvesnost i iznenađenja su ono što čini tenis tako uzbudljivim za praćenje.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo, titulu u Haleu brani Aleksander Bublik iz Kazahstana, koji je prošle sezone savladao Medvedevljevog kuma, takođe Rusa Andreja Rubljova, sa 2:1 (6:3, 3:6, 6:3).

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SUTRA JE VIDOVDAN: Ima brojne običaje, a evo šta bi devojke trebalo da urade veče uoči praznika