NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPANJIO PLANETU: Neverovatno šta radi nekoliko nedelja nakon operacije (FOTO)

Novosti online

23. 06. 2024. u 21:13 >> 21:14

ZA Novaka Đokovića izgleda nema nepremostivih prepreka. Najnovija fotografija srpskog tenisera ostavila je mnoge u čudu.

НОВАК ЂОКОВИЋ ЗАПАЊИО ПЛАНЕТУ: Невероватно шта ради неколико недеља након операције (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Nešto više od dve nedelje nakon operacije meniskusa kolena Novak Đoković se vratio treninzima. Prvo je radio na snazi, a nedavno je trenirao na betonu, danas je otišao i korak dalje. 

Najbolji teniser sveta i sedmostruki osvajač Vimbldona trenirao je na Ol Ingland klubu, a fotografije su podeljene na zvaničnim profilima najprestižnijeg grend slema. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Treći grend slem sezone počinje 1. jula, a najbolji teniseri sveta će se potom ponovo vratiti treninzima na šljaci, jer ih od 26. jula očekuju Olimpijske igre u Parizu – šansa koja se ukazuje jednom u četiri godine.

Isprva, verovalo se da Đoković neće rizikovati i praviti prelaz sa šljake, na travu i nazad u ovom periodu posle neugodne povrede i hirurškog zahvata, međutim, utisak je da najbolji teniser u istoriji ne želi da se odrekne mogućnosti da osmi put osvoji Vimbldon. 

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd