"NA VIMBLDON IDEM DA SE TAKMIČIM": Siner posle pobede u Haleu

Novosti online

24. 06. 2024. u 08:12

Italijanski teniser Janik Siner osvojio je Hale i sada su apetiti porasli pred Vimbldon, pogotovo pošto je došao kao prvi reket sveta.

НА ВИМБЛДОН ИДЕМ ДА СЕ ТАКМИЧИМ: Синер после победе у Халеу

Foto: Profimedia

– Ova pobeda će mi mnogo podići samopouzdanje. Osvajanje prve titule na travi je veoma specijalnno i daje mi ogromnu veru u sebe - rekao je Siner.

Kao što se vidi iz rezultata, finale je bilo veoma neizvesno. Poljak je najbliži vođstvu bio kada nije iskoristio jedinu set-loptu u prvom taj-brejku.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Znao sam da ako želim da pobedim, moram da budem maksimalno koncentrisan u svakom momentu i da pružim maksimum u svim prelomnim poenima – rekao je Siner.

Foto: Profimedia

Iako su mu ambicije maksimalno porasle, broj 1 je i dalje oprezan u izjavama.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

– Na Vimbldon idem sa željom da se takmičim. Znam da je tamo trava malo drugačija nego ovde, ali sam već ranije uspevao da tamo dobro igram. Sada idem u London sa još više samopouzdanja – rekao je Siner.

Trijumfom u Haleu Italijan je postao tek osmi broj 1 koji je pobedio na prvom turniru po krunisanju za kralja tenisa. Pre njega su to uspeli Džimi Konors, Bjern Borg, Mats Vilander, Stefan Edberg, Pit Sampras, Novak Đoković i Endi Mari.

Siner sada ima 14 trofeja, prvi na travi. U ovoj godini je već pobedio na Australijskom openu, u Roterdamu i Majamiju. 

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RUSI SU ZAPANJENI! Ovo ih je dočekalo na Vimbldonu