NIŠTA OD GLAVNOG ŽREBA VIMBDLONA: Hamad Međedović eliminisan u drugom kolu kvalifikacija

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 06. 2024. u 17:30

HAMAD Međedović neće igrati na Vimbldonu, pošto je u drugom kolu kvalifikacija izgubio od Kazahstanca Beibita Žukajeva sa 6:7(3), 7:5, 6:4.

НИШТА ОД ГЛАВНОГ ЖРЕБА ВИМБДЛОНА: Хамад Међедовић елиминисан у другом колу квалификација

FOTO: Profimedia

Ko ozbiljno prati "beli sport" znao je da je ovo duel dvojice sjajnih servera. To se pokazalo kao tačno, jer je 208. na ATP listi zabeležio 27 asova, a srpski igrač 25.

Meč je bio izjendačen što pokazuje i rezultat. U prvom setu obojica tenisera su imali po jednu brejk priliku, no nisu uspeli da je iskoriste, pa je taj-brejk odlučio ko će prvi doći do prednosti. Hamad je 13. gem odigrao odlično i tako dobio udvodni deo duela.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Veliku priliku propustio je Novopazarac da posle dva seta reši meč. On je u tom segmentu propustio ukupno četiri brejk lopte. Rival je to kaznio i u 11. gemu i oduzeo servis 20-godišnjem protivniku, te nakon toga sigurno odservirao za izjednačenje.

Nakon dva lako dobijena gema na startu trećeg seta, usledio je brejk koji je napravio Žukajev. Došao je Hamad u priliku da vrati izgubljeno, imao je čak četiri brejk prilike pri rezultatu 5:4 za rivala, no nije ih iskoristio i ostao je bez mogućnosti da nastupi na Vimbldonu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Kazahstanac će u trećem kolu kvalifikacija igrati protiv Francuza Kventina Hejlisa.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd