OVAKVOG RAFU NAVIJAČI DUGO NISU VIDELI: Nadal poslao poruku rivalima pred Olimpijske igre (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

26. 06. 2024. u 18:11

JEDAN od najboljih tenisera u istoriji Rafael Nadal najavio je učešće na Olimpijskim igrama, a sada je na društvenim mrežama objavio i snimak priprema za Pariz 2024.

ОВАКВОГ РАФУ НАВИЈАЧИ ДУГО НИСУ ВИДЕЛИ: Надал послао поруку ривалима пред Олимпијске игре (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Objavio je Španac pre nekoliko nedelja da će učestvovati na Olimpijskim igrama, uz njega će u reprezentaciji biti i Karlos Alkaraz, Pablo Karenjo Busta i Marsel Granoljers.

Sada je "bik sa Majorke" objavio video snimak priprema za turnir koji će biti igran upravo na njegovoj omiljenoj podlozi - na terenima Rolan Garosa koji je 14. puta osvajao. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ako je verovati objavljenim snimcima, Rafa je veoma motivisan da se iz drugog pokušaja ove godine predstavi pariskoj publici u lepom svetlu. 

Nadal je iskoristio posebno pravilo za učešće na najvećem sportskom takmičenju, iako prema propozicijama nije trebalo da igra. Razlog za to je činjenica da nije igrao za nacionalni tim u Dejvis kupu i nije ispunio sve potrebne uslove da bi bio u ekipi, ali je iskoristio jedno pravilo koje mu je dozvolilo da ipak bude na takmčenju.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo, zbog učešća Nadala ispao je iz selekcije Pedro Martinez, igrač koji je bolje rangiran od Rafaela Nadala. Dok je Roberto Karbaljes Baena ispao zbog Buste koji je iskoristio zaštićeni renking. 

 

Digao je Martinez glas zbog toga, ali nije mu to mnogo pomoglo. 

- Niko od nas neće propustiti Olimpijske igre zbog povrede, već zbog zaštićenog renkinga. Bez obzira na to što je u pitanju Rafa, neko koga svi želim oda vidimo tamo, pa i ja sam, ne vidim da je ovo fer. Kao kada bih se ja sada povredio i onda za četiri godine u Los Anđelesu otišao na Igre zbog tog zaštićenog renkinga, rekao je Martinez.

Navijači se nadaju da će Novak Đoković i Rafael nadal imati obračun upravo na Olimpijskim igrama, a hoće li to da se dogodi znaćemo već od 26. jula kada Pariz 2024. zvanično krene. 

BONUS VIDEO: Pečat najboljeg - Koje rekorde sada juri Novak Đoković? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru