OVO SE ČEKALO! Vimbldon objavio listu nosilaca u muškoj konkurenciji, izgleda da više nema dileme igra li Novak Đoković!

Novosti online

27. 06. 2024. u 16:37

NOVAK Đoković se nalazi u Londonu i još uvek nije javno saopštio odluku igra li Vimbldon 2024 ili, ipak, ne. Ali, sve je izvesnije šta će s njim biti na ovom grend slemu.

ОВО СЕ ЧЕКАЛО! Вимблдон објавио листу носилаца у мушкој конкуренцији, изгледа да више нема дилеме игра ли Новак Ђоковић!

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Nole je za ovaj dan "rezervisao" sat vremena treninga sa Janikom Sinerom.

Čovek koji je sedam puta osvajao pomenuti grend slem rešio je da vidi kako će se koleno koje je operisano ponašati prilikom odmeravanja snaga sa Italijanom, trenutno najbolje rangiranim teniserom sveta.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Sa steznikom oko kolena, Nole je i izašao na megdan Sineru...

Novak Đoković tokom treninga sa Janikom Sinerom na Vimbldonu / X / ManuSanchezGom

... i, iako je prilično glatko izgubio taj duel, o čemu su vas "Novosti" već izvestile, em se na izlasku sa terena desila vrlo interesantna scena, em je londonski grend slem saopštio, odmah posle tog duela:

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Novak Đoković je drugi nosilac na ovogodišnjem turniru!

Da je Srbi zvanično obavestio organizatore da neće igrati, ne bi bio na listi nosilaca, ali... ne treba zaboraviti: ostaje još uvek mogućnost - da se do žreba on povuče sa ovog nadmetanja.

Ipak, činjenica da se nalazi među nosiocima (iza vodećeg Janika Sinera, a ispred branioca trona, Karlosa Alkaraza, i ostatka konkurencije) i te kako ohrabruje.

Kada je tačno žreb za Vimbldon?

Žreb za Vimbldon biće održan u petak, 28. juna, u 11 sati po našem, srednjoevropskom vremenu.

Ako vas zanima Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO