"NOVAK ĐOKOVIĆ NIJE BIO NA OPERACIJI?" Švajcarci sramno napali Noleta, pominju i Federera

Novosti online

03. 07. 2024. u 10:11

SRPSKI teniser Novak Đoković lako je prošao u drugo kolo Vimbldona. Savladao je Vita Koprivu iz Češke sa 3:0 u setovima, a nakon meča u javnosti su se pojavila sramotna pisanja koja bude sumnje u Noletov zdravstveni status.

НОВАК ЂОКОВИЋ НИЈЕ БИО НА ОПЕРАЦИЈИ? Швајцарци срамно напали Нолета, помињу и Федерера

FOTO: Tanjug/AP

Novak je morao da preda Kasperu Rudu meč četvrtfinala Rolan Garosa, dan kasnije operisao je koleno, a švajcarski mediji sumnjaju da se to dogodilo. 

Ovu informaciju je preneo "Dojče vele", koji citira tekst "Noje Cirhe cajtunga", koji su se pozabavili temom Novakovog kolena i njegove povrede.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Oni su objavili tekst sa naslovom - "Čudesno izlečenje Novaka Đokovića - sada i Srbija ima koleno nacije", a uvodna rečenica se tiče toga da li je operacija stvarno postojala ili je bila samo blef srpskog tenisera.

Švajcarski list je potom pomenuo i Rodžera Federera, koji ima titulu više na Vimbldonu od Srbina, podsetili su se i povrede kolena Švajcarca.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Operacije kolena su delikatne za tenisere, to je poznato ne samo u Švajcarskoj. Rodžer Federer je 2020. ozledio meniskus dok je kupao svoje ćerke, dan nakon poraza u polufinalu od Đokovića. Morao je na operaciju. Bio je to početak kraja njegove velike karijere - piče "Noje Cirhe cajtung".

Potom su se iz Švajcarske podsetili i Pirmina Curbrigena, koji je imao sličan problem, samo što je on bio skijaš.

- U to je vreme je cela zemlja navijala za čoveka iz Valea. I Curbrigen je uspeo. Vratio se na stazu na vreme za početak Svetskog prvenstva i osvojio zlato u spustu i kombinaciji u Bormiju, kao i srebro u veleslalomu. Kada je vozio spust pred televizorima je sedelo 1,7 miliona gledalaca. To je još uvek rekordna gledanost za švajcarsku televiziju kada je reč o nekom sportskom događaju. Ali skijanje je manje stresno za kolena od tenisa, sa svojim naglim promenama smera i mnogo kočenja i startovanja - piše švajcarski list. „Đoković nesumnjivo ima izuzetne mišiće, što mu je sada možda pomoglo. Ipak, poslednjih dana u Vimbldonu su se pojavile sumnje da li je Srbin zaista operisan.

Na kraju, kao glavni argument u njihovoj tvrdnji, oni navode izjavu Božidara Maljkovića, koji je rekao da Novak nije bio na operaciji.

Podsetimo, Novak Đoković će u drugom kolu Vimbldona igrati protiv Džejkoba Firnlija.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!