KAKVA SENZACIJA NA VIMBLDONU: Eliminisan trostruki grend slem finalista

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 07. 2024. u 17:47

NE prija Vimbldon Kasperu Rudu, pošto treći put zaredom ispada u drugom kolu ovog grend slema. Sada je eliminisan od iskusnog Italijana Fabija Fonjinija koji je pobedio sa 6:4, 7:5, 6:7(1), 6:3.

КАКВА СЕНЗАЦИЈА НА ВИМБЛДОНУ: Елиминисан троструки гренд слем финалиста

FOTO: Profimedia

Nije Norvežanin igrao nijedan turnir na travnatoj podlozi posle Rolan Garosa kao pripremu za nastup u Londonu. Bilo je to dovoljno da se preskoči prva prepreka, ali ne i druga.

Trenutno osmi igrač planete je odigrao loš meč, a to se najbolje vidi po tome što nije uspeo da osvoji samo jedan set i to posle velikog preokreta.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Iskusni 37-godišnjak je u prvom setu u trećem gemu protivniku oduzeo servis, potom je u šestom spasao dve brejk lopte, sačuvao je prednost i došao do vođstva.

RADOST Fabio Fonjini/FOTO: Tanjug/AP

Očekivala se reakcije momka iz Osla, no umesto toga nastavio je sa sjajnim tenisom 94. na ATP listi. Brejk koji je napravio u 11. gemu drugog segmenta duela bio mu je dovoljan da povede sa 2:0.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Italijan je u trećem setu čak dva puta oduzeo servis Rudu, poveo sa 5:2. No kada je trebalo svojim servisom da završi meč ruka je zadrhtala i to u dva navrata. Na kraju je te propuste tenisera iz Sanerema kaznio Norvežanin i dobio treći set u taj-brejku.

Nije potonuo nakon toga Fabio, već je nastavio sa kvalitetnom igrom. On je u osmom gemu napravio brejk, a onda uz malo problema ipak uspeo da završi meč koji je trajao tri sata i 22 minuta.

Fonjini će u narednom kolu na Vimbldonu igrati protiv pobednika meča Lorenco Sonego (Italija) - Roberto Bautista Agut (Španija).

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!