NAJLEPŠE SCENE NA VIMBLDONU: On je bio Đokoviću najveća podrška (VIDEO)

Novosti online

04. 07. 2024. u 20:33

Srpski teniser, Novak Đoković se plasirao u treću rundu Vimbldona posle pobede nad britanskim teniserom Džejkobom Fernlijem rezultatom 3:1 u setovima 6-3,6-4,5-7,7-5.

НАЈЛЕПШЕ СЦЕНЕ НА ВИМБЛДОНУ: Он је био Ђоковићу највећа подршка (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Novak Đoković je od starta pokazao da se sa njim ne treba igrati. Fernli je u svakom setu vrlo dobro parirao najboljem teniseru ikada, ali je pravio velike greške u završnici, koje je Novak koristio. Međutim, malo se opustio u trećem setu i prepustio brejk Britancu u finišu istog, što je on iskoristio i produžio meč. Vetar je Novaku Đokoviću izuzetno smetao, kako u trećem tako i u četvrtom setu.

Problemi su se nizali u poslednjem setu, oba tenisera su čuvala svoj servis, ali je ipak Nole pokazao ko je tata na terenu onda kada je najviše trebalo. U samoj završnici je stigao do brejka, servirao za pobedu i pobedio, a sve to je ispratio i Đoković junior.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Novak je bio ispraćen gromoglasnim aplauzima navijača, a među njima se isticao i njegov sin Stefan. Sa ozbiljnim izrazom na licu, kao da je lično trener svog tate, mali Stefan je uz podršku i aplauz pozdravio tatu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVE SCENE! Navijači Turske pravili haos posle ispadanja sa Eura: Brutalna tuča, policija zasuta vatrometom