"IZNENAĐEN SAM!" Novak Đoković zatečen rečima Rodžera Federera, najavio veliku stvar!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

05. 07. 2024. u 13:41

NOVAK Đoković sa velikim uspehom nastupa na Vimbldonu nakon operacije kolena, a tamo je na konferenciji pred treće kolo dobio jedno neočekivano pitanje, koje se tiče Rodžera Federera.

ИЗНЕНАЂЕН САМ! Новак Ђоковић затечен речима Роџера Федерера, најавио велику ствар!

Foto: Profimedia

Jedna od tema u svetu sporta jeste i dokumentarni film o Rodžeru Federeru, odnosno poslednjih 12 dana njegove karijere. Novak je istakao da film nije pogledao, ali jeste deo u kome Federer govori o njemu. 

- Nisam gledao, ali sam dobio sekvencu filma gde je on pričao o meni. Prijatno sam iznenađen da je na lep način pričao o meni i opisao momenat kada se opraštao na Lejver kupu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Potom se vratio i na priču o svom dokumentarcu na kojem radi i o kojem je pričao još u Melburnu tokom Australijan opena.

- Ja planiram dokumentarac dugi niz godina. U poslednje dve-tri godine je došlo do nekoliko izmena. U smislu sa kim to radimo, ko su režiseri, producenti… Ima dosta tih promena. Ne znam koji je to datum u pitanju, ali neka zamisao je da dokumentarac, barem prvi deo, pošto ima dosta materijala, izađe krajem ove ili početkom sledeće godine. Informisaću vas kada budem više znao, poručio je Đoković.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: MEKINRO ZA NOVOSTI: Smešno je što Novaku nije bilo dozvoljeno da igra u Americi 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MONSTRUOZNO! Opozicionar priželjkuje ubistvo Danila Vučića i opisuje kako bi ga mučio (VIDEO)