DA LI JE MOGUĆE?! Ovako je najveći novakomrzac reagovao kada je video kako je Đoković isprozivao bahate Engleze

Novosti online

09. 07. 2024. u 12:17

Novak Đoković i Holger Rune su se sastali u osmini finala Vimbldona, a taj duel imao je i jednu ne baš sportsku scenu koju je priredila publika. Njoj se Nole posebno posvetio u govoru sa samog Centralnog terena, a to je izazvalo brojne reakcije. Jedna od najzanimljivijih stigla je od najpoznatijeg novakomrsca.

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ?! Овако је највећи новакомрзац реаговао када је видео како је Ђоковић испрозивао бахате Енглезе

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je pobedio Holgera Runea posle vrlo zanimljivog duela posle čega je najpre na uobičajeni način sumirao utiske, a onda...

Pa, blago rečeno, onda je "lupio šamar" bahatim navijačima.

O tome kako je publici poželeo laku noć, na antologijski način, koji će se večno pamtiti, "Novosti" su vas već izvestile (uz video-snimak, to možete pogledati ovde).

Ali ono što se potom desilo bilo je dodatno zanimljivo.

Ben Rotenberg, američki teniski novinar i jedan od onih koji je upućivao najveći broj kritika na Noletov račun tokom poslednjih desetak godina, video je šta je Srbin uradio nasred Centralnog terena i ovako reagovao:

Ben Rotenberg i Novak Đoković / Twitter / BenRothenberg

Paranoična ili ne, krhka ili ne, nezrela ili ne, ova Đokovićeva verzija je toliko, toliko autentičnija i prijatnija od one gluposti sa "bacanjem srca" od pre jedne decenije. Drago mi je što govori istinu iz svog ugla ovih poslednjih nekoliko godina - poručio je Rotenberg.

Podsetimo, predviđeno je da Noletov naredni rival bude Aleks de Minor, ali se on nalazi u ozbiljnoj situaciji i pitanje je šta će sa tim mečom da bude.

Ako vas Novak Đoković zanima, ali i ne samo on, već i sve ostalo iz tenisa, pratite sportske stranice portala "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)