Novak Đoković i Holger Rune su u ponedeljak odigrali osminu finala Vimbldona, a taj duel obeležilo je i nesportsko ponašanje dela navijača. Njima se Nole posebno posvetio u govoru sa Centralnog terena, a to je izazvalo i burnu scenu dan kasnije.

Komentari (6)

Novi

09.07.2024. 16:34

Ništa novo Kako su 1205. godine Franci i Latini prevarom porobili i opljačkali najlepši i najbogatiji tadašnji grad Carigrad, glavni Vizantijski grad, i sve odneli sa sobom, čime se i danas hvale, tako se i danas odnose prema pravoslavcima. Noletovo je da ih pobeđuje a njihovo manipulišu, pljačkaju i da zavide dok ponovo neki novi Turci ne dođu do Beča ali tada bi trebali i Vizantijci da budu sa njima a ne da ih brane.

vladimir

09.07.2024. 18:00

To je "primitivizam" nabedjene civilizacije, a počelo je davno /mislim Sinsinati 2OO7, tobož greška da je Nole Hrvat/ gde mu je "naslućeno" da će kroz CELU karijeru imati "borbu" i sa publikom i medijima - tako je bilo! Pobedjivao je Nole SVE, i publiku, i medije, i laži, i naklonost, i izmišljena pravila /zbog njega/, i kradje, "rigorozne" kazne, nepravde ... Vi engleski "rojalisti", jeste to vaš sport ali vi nemate TALENTA za tu igru, sem REKREATIVNO i tu je vaš kompleks! A SVE rekorde je oborio u istoriji TENISA ostao najbolji i najharizmatičniji sportista SVIH vremena! PUKNITE od ZAVISTI! Pobedio je "viktorijansku" Englesku! Bravo Novače!

Slobodan 333

09.07.2024. 18:16

Sta je provokativno u pitanjima novinara????? Novak je previse razmazen i egoista ,zbog toga nema ni priblizno navijaca kao Federer,niti ce ikada imati !!!Rodzer je kralj i najveci svih vremena!!! Bez premca !!!