OVO ZANIMA CELU SRBIJU: Siner eliminisan sa Vimbldona – može li Đoković da ga ugrozi?

Novosti online

10. 07. 2024. u 07:56

Italijanski teniser Janik Siner poražen je u četvrtfinalu Vimbldona od Danila Medvedeva sa 3:2 u setovima, te nije uspeo da izjednači učinak od prošle godine.

ОВО ЗАНИМА ЦЕЛУ СРБИЈУ: Синер елиминисан са Вимблдона – може ли Ђоковић да га угрози?

Foto: Profimedia

Italijanski teniser Janik Siner je pre tačno godinu dana igrao polufinale sa Novakom Đokovićem, u kom je bio poražen sa 3:0, ali ovaj put nije uspeo da odbrani bodove na ATP listi.

Janik Siner će na narednoj listi imati 320 bodova manje, tako da će ukupno imati 9.570, što znači da ga i dalje niko ne može ugroziti.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković je nakon Rolan Garosa pao na treću poziciju, ali se zbog lošeg rezultata španskog tenisera Karlosa Alkaraza pre Vimbldona opet popeo na drugu poziciju i tu sad ima 7.560 ATP bodova.

Ukoliko Đoković bude pobedio svog današnjeg protivnika Aleksa de Minora, imaće 7.960, dok bi sa novom titulom na vimbldonskoj travi imao oko 9.160 ATP bodova.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: Tanjug/AP

Ipak, Đoković ne može biti miran ni na toj drugoj poziciji, vreba ga opasnost od Karlosa Alkaraz i Danila Medvedeva, dok sa druge strane tu je i Aleksander Zverev koji može biti četvrti ili peti posle završenog Vimbldona.

Podsetimo, titulu na Vimbldonu brani španski teniser Karlos Alkaraz, koji je savladao Đokovića u prošlogodišnjem finalu posle dugih pet setova, s rezultatom 3:2.

BONUS VIDEO Nadal se priprema za Olimpijske igre - Pariz 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone